2019-03-21 05:29:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Otthon igyekezzen fékezni a dühét

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma minden esélye megvan rá, hogy párra leljen. Több jelentkező is akad, de ön elsőre tudni fogja, ki a befutó. Utólag mind a ketten úgy érezhetik, sorsszerű volt a találkozásuk.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Telihold van a Mérleg jegyében. Ha még senki nincs ön mellett, akihez hozzáköthetné az életét, egy új kalandra van kilátás. Egyik kedves kollégája igyekszik úgy intézni a dolgait, hogy minél többet lehessen a közelében.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma több kellemetlen feladatot kell megoldania, vagy nagy izgalmakkal járó tárgyalásokon lesz kénytelen aktívan részt venni. Este menjen el moziba, szüksége lesz egy kis kikapcsolódásra!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szenved kollégái megbízhatatlanságától, valaki pont akkor hagyja cserben, amikor a legnagyobb szükség lenne a segítségére. Otthon igyekezzen fékezni a dühét, nehogy pont a szeretteit bántsa meg!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Olyan feladatokkal kell foglalkoznia, amiket már lerendezettnek hitt. Túlterheltsége fokozódik, ezzel persze az ingerültsége is nő. Ha tud, vegyen ki legalább egy szabadnapot!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha eddig mindenáron párra akart lelni, nagy ívben elkerülhették a másik nem képviselői. Most minden megváltozik – ám ha nem óhajtja megfutamítani kiszemeltjét, ne rontson ajtóstul a házba!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha eddig mindenáron párra akart lelni, nagy ívben elkerülhették a másik nem képviselői. Most minden megváltozik – ám ha nem óhajtja megfutamítani kiszemeltjét, ne rontson ajtóstul a házba!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy társasági összejövetel nem várt örömöt okoz. Jól érzi magát baráti társaságban, közeli ismerőseivel. Rá is fér önre a kikapcsolódás, mert az elmúlt napok sok stresszel jártak, kicsit feledkezzen meg a munkahelyi problémákról!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Olyan ajánlatot kaphat, ami alaposan elgondolkoztatja. Ne vigye túlzásba a lelkesedést, a lehetőségek csábítóak ugyan, de számos olyan csapdát is rejtenek, amelyeket csak akkor vesz észre, amikor már nyakig benne van a dolgokban, és nincs lehetőség a változtatásra.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Határozottan ki kell állnia a saját vagy valaki más érdekeiért. Ne törődjön vele, ha mások emiatt erőszakosnak tartják, bátran küzdjön az igazságért továbbra is! Párjával végre alkalmuk nyílhat rá, hogy megbeszéljék a gondjaikat, és egy kis színt vigyenek a kapcsolatukba.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold már a Mérleg jegyében van. Az elmúlt napok eseményei után lassan megnyugszik, és ez nemcsak a vonzerejét fokozza, de jót tesz az egészségének is. A tavaszi időszak ideális arra, hogy felfrissítse a kapcsolatait.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyfokú aktivitás, rámenősség jellemzi viselkedését. Legyen különösen óvatos a pénzügyek, a befektetések terén, mert e téren valaki nagy hatást akar gyakorolni önre.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: